pierre veelen 240x240Ik heb een natuurlijke nieuwsgierigheid naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Complexe onderwerpen maak ik graag begrijpelijk en eenvoudig.

Ik hou er van om initiatief te nemen en heb een sterke probleemanalyse en oordeelsvorming. Ik behoud het overzicht, denk vooruit en kan autonoom en onafhankelijk optreden.

Daarnaast ben ik een conceptueel denker, die niet alleen oog heeft voor de lange termijn en de hoofdlijnen, maar ook de praktische details snel kan doorgronden. Verder zijn mijn drive en vasthoudendheid om dingen voor elkaar te krijgen belangrijke eigenschappen.

Ik werk makkelijk samen met verschillende functies en rollen zowel binnen als buiten de organisatie waar ik voor werk (eco-systemen). Ik ben me goed bewust van mijn rol en verwachte bijdrage in samenwerkingsvormen en zie altijd mogelijkheden om mensen of bedrijven met elkaar te verbinden.

Sinds geruime tijd ben ik geïnteresseerd en gefascineerd door de (on)mogelijkheden van kunstmatige intelligentie, smart services en data visualisaties en waar mogelijk zoek ik projecten en activiteiten die hierbij aansluiten